2022 - Nisan

April 01,  2022  Climate.Culture.Peace – 2022 Highlights, Conference Report and Book of Abstracts  now available! They are the treasure of the rich resources about the subject. 
Book of Abstract: 
Watch all videos of the conference:
Link 1:,
Link 2:
Conference Highligts :
Conference in Numbers:


14 Nisan 2022 :
T.C. İstanbul Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyelerini ve Üyelerini (*) makamında kabul etti. Yürüttükleri ve yürüttüğümüz AB Projeleri hakkında bilgi alışverişi yaptık. “Afetlerde Kültürel Mirasın Korunması” konusundaki çalışmaların  önemi konusunda mutabık kaldık.
 (*) Aytaç GÜNER, Arkeolog Deniz SERBEST , Doç. Dr. Fatma Banu UÇAR , Saadet GÜNER



15 Nisan 2022:  Dernek Merkezimizin bulunduğu Kadıköy ilçesi Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSALAN’, Derneğimiz Yönetimi Kurulu Üyelerini ve Üyelerini (*) makamında kabul etti.. Yaşayan müze olarak adlandırılabilecek tarihi Kaymakamlık binasında hizmet veren sayın Kaymakamımızın kültürel mirasın korunmasına olan tutkusundan çok etkilendik. Yayınlarımızı sunduk. Bilgi alışverişi yaptık . Ziyaretimiz Kaymakamlığın sosyal medya hesabında yayınlandı
 (*) Aytaç GÜNER, Arkeolog Deniz SERBEST , Doç. Dr. Fatma Banu UÇAR , Saadet GÜNER



19 Nisan 2022 :  IBB Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürlüğü, Müdür Sayın Ali Şafak ÖZDEMİR Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyelerini ve Üyelerini  (*) KUDEB Başkanı Sayın Hülya KÖK ile birlikte kabul etti. Toplantıda İstanbul'da yürütülen  Projeler hakkında bilgi alışverişi yaptık. Afetlerde  Kültürel Mirasın Korunması” konusundaki çalışmaların  önemi konusunda mutabık kaldık.
 (*) Aytaç GÜNER, Arkeolog Deniz SERBEST , Doç. Dr. Fatma Banu UÇAR , Saadet GÜNER





 

"Bu Web Sitesi Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır" 
"Bu Web Sitesinin içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Kültürel Mirasın Dostları Derneği'ne (KUMID) aittir ve AB'nin görüşlerini yansıtmamaktadır"