2017 - Mart

3-5 Mart 2017 İstanbul, MİLLİ KÜLTÜR ŞURASI: T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’nın teşrifleri ile düzenlenen III. Milli Kültür Şura’ sına davet edilen KUMID’i Dernek Başkanı Saadet GÜNER temsil etti ve “Kültür Politikaları Komisyonu”na katıldı.  Şura'da katılımcılara “UNESCO Kültür Mirasını Koruma El Kitapları” takdim edildi. 
Milli Kültür Şurası için lütfen ziyaret ediniz
Şura Sonuç Raporu için lütfen ziyaret ediniz.  
Şura Komisyonlarınnın Sonuç Raporları İçin lütfen ziyaret ediniz.
 
 
13 Mart 2017 İstanbul  / TÜRKİYE  "POLİTİKAYA KATKI - SONUÇ RAPORU : KUMID’in de davet edildiği , İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez ve Bölge Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından 8-10 Aralık 2016’da düzenlenen “Konservasyon-Restorasyon Alanında Mesleki Yetkinlik ve Unvan Tanımları Çalıştayı” SONUÇ RAPORU açıklandı.
KUMID Raporun hazırlanmasına katkı sunnmuştu.   PDF indirmek için lütfen tıklayınız.
30 Mart 2017 İstanbul , POLİTİKAYA KATKI – AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI ÇALIŞTAYI:  Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenen AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı II (IPA II) Sivil Toplum Sektörü Çalıştayına KUMID adına Yönetim Kurulu Başkanı Saadet GÜNER katıldı.

 

"Bu Web Sitesi Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır" 
"Bu Web Sitesinin içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Kültürel Mirasın Dostları Derneği'ne (KUMID) aittir ve AB'nin görüşlerini yansıtmamaktadır"