2017 - Şubat

20 Şubat 2017, İstanbul-Ankara, SİVİL DÜŞÜN AB PROGRAMINA BAŞVURU  – KUMID: Aşağıdaki etkinliklere KUMID üyelerinin katılıp bildiri sunmaları ve ağ oluşturmaları için mali destek arandı bulunamadı.    
 
1-VIII. Arkeoloji ve Konservasyon’da Bilim ve Teknoloji Uluslararası Konferansı – STAC8’e, Amman-ÜRDÜN , 21-25 Mayıs 2017 (5813)
 2-“Le Vie dei Mercanti” DÜNYA MİRASI ve AFET Çalışmaları XV. Uluslararası Formu , Napoli 15-Kapri, 16,17 Haziran 2017 , İTALYA (5814)
 
Sonunda STK’ların ve Aktivistlerin HAK TEMELLİ FAALİYETLERİ’ni destekleyen Sivil Düşün AB Programı - Hareketlilik ve Ağ Oluşturma Desteği’ne KUMID adına 20 Şubat 2017 de başvuru yapıldı. 5813 ve 5814 sayılı başvuru numarası alındı.
23 Şubat 2017, Kocaeli / TÜRKİYE  "KAMU FARKINDALIĞI ve UNESCO KÜLTÜR MİRASINI KORUMA EL KİTAPLARI"  Faaliyet Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nermin DEMİRKOL’un girişimi ile  Kocaeli Sabancı Kültür Merkezinde “UNESCO Kültür Mirasını Koruma El Kitapları Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Katılan KUMID Üyeleri: Saadet GÜNER, Yrd. Doç. Dr. Nermin DEMİRKOL, Yrd. Doç. Dr. Mahmut AYDIN, Uğur GENÇ, Aytaç GÜNER
 
Destek veren ev sahibi Kuruluşlar:  T.C Kocaeli Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Müze Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kültürel Mirasın Dostları Derneği (KUMID)
 
Faaliyet kapsamında İngilizceden Türkçeye çevrilen UNESCO Kültür Mirasını Koruma El Kitapları ücretsiz olarak katılımcılara dağıtıldı.




 

 

"Bu Web Sitesi Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır" 
"Bu Web Sitesinin içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Kültürel Mirasın Dostları Derneği'ne (KUMID) aittir ve AB'nin görüşlerini yansıtmamaktadır"