2006 - Temmuz

Temmuz 2006 İzmir / "TÜRKİYE. KUMID ÜYESİNİN SERGİSİNE DESTEK"  Üyemiz Sayın Aydın ÇUKUROVA (Ressam, Fotoğraf Sanatçısı, Antalya)’nın “Yaşayan Likya-Bir Akdeniz Gerçeği” konulu kişisel resim-fotoğraf sergisini KUMID destekledi.  İzmir Sergisinde KUMID üyeleri bir arada.


5-8 Temmuz 2006, Venedik / ITALYA,    "KAPASİTE GELİŞTİRME - ÜYELERİN EĞİTİMİ":  Üyemiz Sayın Mahmut AYDIN. Avrupa Birliği-Euromed Heritage Program’nın düzenlediği “Proje Tasarımı” kursuna KUMID adına seçildi. Sayın AYDIN;  katıldığı  bu kurstan sonra KUMID’in AB Projelerinin başvurularının hazırlanmasında ve uygulanmasında aktif olarak yer almaktadır.



25 Temmuz 2006, İstanbul / TÜRKİYE  "FARKINDALIK - ULUSLARARASI KAMPANYA" University L’Orientale of Naples, Italya-“Kriz Alanlarında Kültürel Mirasların Korunması için Uluslararası Gözlemci Prof. Dr. Fabio MANISCALCO  tarafından, “Israil ve Lübnan’daki Kültürel Varlıkların Korunması” için 15 Temmuz 2006 tarihinde yapılan çağrı metni KUMİD tarafından 25 Temmuz 2006’da imzalandı.
İngilizce Çağrı için tıklayınız.
 
 

"Bu Web Sitesi Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır" 
"Bu Web Sitesinin içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Kültürel Mirasın Dostları Derneği'ne (KUMID) aittir ve AB'nin görüşlerini yansıtmamaktadır"