2019 - Şubat


14 Şubat 2019, İstanbul, SOSYOPARK TOPLANTISI: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyal İşbirlikleri Bölgesi Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOSYOPARK) Bilgilendirme Toplantısına,  KUMID adına  Saadet GÜNER, Başkan ve  Dr. Öğr. Üyesi Nermin DEMIRKOL, Yönetim Kurulu Üyesi katılmışlardır.

    
 
26.02.2019-Gaziantep - Avrupa Birliği - Türkiye Anadolu Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü Projesi Açılış Töreni’ine davet edilen KUMID’i Başkan Saadet GÜNER temsil etti. Törene ayrıca davet edilen alanında uzman değerli üyelerimiz Prof.Dr. Selçuk Yaşar Şener , Uğur Genç ve Aday üyemiz Doç.Dr Ali Akın Akyol ve dostumuz Aslantepe Kazı Başkanı Prof.Dr. Marcella Francipane ile buluşmak çok güzeldi. Seçkin organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eder projenin başarı ile tamamlanmasını dileriz.

   
 
Törende , sayın üyemiz Uğur Genç ve Bakanlık Uzmanı İlkay İvgin ile birlikte Projenin baş uzmanı Dr. Ayşe Ege Yıldırım’a Proje ile kurulacak olan kütüphane için KUMİD yayınlarını takdim ederek başarılar diledik .


 

"Bu Web Sitesi Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır" 
"Bu Web Sitesinin içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Kültürel Mirasın Dostları Derneği'ne (KUMID) aittir ve AB'nin görüşlerini yansıtmamaktadır"