2015 - Kasım

02-04 Kasım 2015, Viyana-Avusturya:  "POLİTİKAYA KATKI – ULUSLARARASI ETKİNLİK-1" Derneğimiz kuruluşundan beri (2005) "Kültürel Miras ve Yeni Teknolojiler Konferansı CHNT»nin nın 10 yıldır Bilim Kurulu Üyesidir.  (http://www.chnt.at/) 2015 de CHNT nin 20.yılı kutlandığı için Viyana, Belediye Sarayında (Rathaus) görkemli bir tören düzenlendi ve arasında KUMID Başkanı Saadet GUNER’in de bulunduğu Bilim Kurulu üyelerine teşekkür edildi.
Sn GÜNER bu teşekkürü “Bilim Kurulu Komitesinde”ki Avrupa ve ABD den seçkin üniversite, araştırma kurumu ve NGO ların arasındaki yer almayı başaran KUMID’in değerli üyeleri ve Türkiye NGO’ları adına aldı.



02 Kasım 2015, Viyana-Avusturya:   "POLİTİKAYA KATKI – ULUSLARARASI ETKİNLİK-2 CHNT 20’de  KUMID’in CHNT 19, 2014 Final Oturumdaki önerisi üzerine düzenlenen “Çatışmalarda Kültürel Mirasın Korunması” oturumuna KUMID Başkanı Saadet GÜNER , «Silahlı Çatışmalarda Kültür Varlıklarının Korunmasının Tarihçesi» başlıklı bildiri sundu.  

 

"Bu Web Sitesi Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır" 
"Bu Web Sitesinin içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Kültürel Mirasın Dostları Derneği'ne (KUMID) aittir ve AB'nin görüşlerini yansıtmamaktadır"